dissabte, 24 de gener del 2009

BERGA 55 VIC 41

Quina por !!! tornem a tenir l'àrbitre de les tècniques.
Per sort avui s'ha dedicat a fer la seva feina i nosaltres hem pogut fer la nostra.
Tal com ja sospitavem ha sigut un partit difícil, el Vic és un equip molt lluitador, amb molt bona defensa i amb molt bona actitud que l'ha mantingut durant tot el partit, fins i tot quan ja teniem el partit decidit, molt treballats en atac amb talls constants i molta lluita per part dels dos jugadors alts que m'han sorprés, sobretot el nº 22, molt bon jugador, sino demaneu-li al Marc, que per superar-lo ha tingut que treballar de valent i ho ha fet en contades ocasions.
Per part nostra crec que quan ens hem posat les piles en defensa la cosa ha funcionat millor, el parcial de l'últim quart ho demostra, 19 a 3.
Bon inici de partit amb un primer quart molt bo, llàstima que tan el segon com el tercer no hem sabut mantenir la intensitat que en tot moment hem de tenir a la pista i, com ja ho he comentat abans, sort que en l'últim quart les coses han canviat, penso que pel treball en defensa, i ens hem pogut emportar un partit que, segur que sí, ens ajudarà a estar allà dalt, lluitant amb els capdevanters del grup.

SOBRE TOT NO OBLIDEU MAI QUE NOMÉS ESTEM JUGANT A BÀSQUET I QUE HO FEM PER PASAR-NOS-HO BE