diumenge, 8 de febrer del 2009

BERGA-MARTORELL...(la béstia negre!!)

Hola a tothom. Com que aquest cap de setmana hem tingut partit algú a d'actualitzar i fer-ne la crònica. Doncs, aquesta setmana la faré jo:

Ahir, dissabte, al matí vam tenir partit contra el Martorell, la nostra bèstia negre com diu l'Ignasi. Tots anàvem molt concentrats i amb unes ganes boges de guanyar, per culpa de la manera que havíem perdut els dos enfrontaments amb ells anteriorment. Finalment, varem decidir jugar amb pista llarga sense fer pressió. L'Ignasi ens va mentalitzar el màxim ja que ells, tal com ell va dir, feien un treball de formiguetes. La veritat és que vam sortir amb moltes ganes però fluixos en defensa, cosa que va suposar que anotessin moltes cistelles amb possibilitat de tir lliure addicional. Val a dir, que ens costava trobar posicions fàcils de tir però a mesura que el temps avançava nosaltres les vam anar trobant. Els cincs de pista, que va fer l'Ignasi, crec que van anar rutllant força bé. Vam aconseguir arribar a la mitja part guanyant.
El 3r quart el vam finalitzar més o menys com havíem arribat a la mitja part, guanyant però conscients que ens podien remuntar. El darrer període va anar bé menys una estona que podríem dir que estàvem com "apajarats" i ens van agafar dos o tres vegades al contraatac finalitzant amb cistelles fàcils. Malgrat això, vam aconseguir mantenir el resultat fins al final i acabar guanyant amb una ventatge de 12 punts sobre el rival: BERGA 76-64 MARTORELL
Com a cosa positiva destacaria l'encert ofensiu que vam tenir en general. Per l'altre cara de la moneda l'acumulació de faltes personals que vam tenir la majoria de jugadors de l'equip.
Dit això ara només ens toca saber els resultats dels rivals.
I la pròxima setmana BARÇA-BERGA
Serà un partit emocionant sens dubte.
Vinga gent a cuidar-se molt
FORÇA BERGA!!!
Després, al vespre, vam anar a la manifestació a favor de les festes amb foc....
Va ser genial, vam saltar i ballar fins al final tota la rua i els tirabols... i en cavat cap a casa el Jordi a celebrar la seva festa dels 14 anys!!
Quin dia mes complert!!
VISCA EL FOC!!!!

3 comentaris:

Ignasi ha dit...

Molt bé Marc, la crònica està molt encertada, jo hi afagiré algunes dades que tinc de l'estadística.
Repassant el partit sort que vàrem tenir un Mujal força inspirat, ens va aguantar el segon període amb moltes cistelles, llàstima que falles gairebé tots els tirs lliures (3 d' 11 ).
Més dades: molt bé en l'apartat de recuperació i pèrdues de pilotes 18 a 6, 12 pilotes a favor, això és una gran avantatge, poques violacions, 3 i un percentatge de llançament de 2 punts força interessant, un 54 % d'encert.
Potser, si hi hem de trobar algun però, seria en el control del rebot defensiu, vàrem donar massa segones opcions, tot i que no tenien cap jugador de gaire alçada, altra seria que a vegades llancem de 3 amb massa precipitació, el percentatge és molt baix, 2 de 13 llançaments, també com molt bé dius cal estar més forts en defensa i no donar opcions de falta i tir adicional, aquí ells anaven sumant de 3 en 3. Ahir sort que no vàrem afluixar i que la renda era important, 18 punts al tercer quart.
Ara, com dius, a esperar dissabte per jugar contra el Barça, a veure si ens surt un bon partit i tenim opcions de guanyar o almenys fer un bon resultat.
Penseu que ens han canviat l'hora del partit, juguem a 2/4 de 5 i sortirem de la plaça a les 2.

Alex ha dit...

Bones, nomes dir-vos enorabona, heu fet un gran partit, segui aixi, pel que llegeixo i em diuen esteu fen uns partits sensacionals, continueu aixi cracks que es lo que sou i disfruteu-lo tambe
Aupa basquet berga

Anònim ha dit...

Enhorabona ! Sembla ser que estem disfrutant molt més que d'altres a la A-1...
Seguiu així, campions !!!