dimarts, 31 de març del 2009

VIC 57 - BERGA 65

El dissabte passat, ens va tocar jugar contra el Vic a domicili. Vam jugar a les quatre de la tarda, mala hora pels amants de les migdiades. Va ser una tarda plujosa.
Com que teníem l'Ignasi de cap de setmana amb la família perdut per les espanyes ens va venir a entrenar el Moi.

Vam arribar al pavelló molt aviat com de costum. El pavelló era nou i molt gran... amb els seients de diferents colors (jeje). No va ser un partit fàcil. Vam començar molt freds. De seguida van expulsar el Peig i vam acabar el 1r quart perdent de 7 i encara gràcies!? 18-11. Al segon quart vam sortir si fa no fa però vam estar més encertats en atac. Vam arribar el descans amb un desavantatge de 5 punts (31-26).
Llavors vam fer una segona part del partit de les bones, això si, suant i de valent. El 3r quart els vam atrapar en el marcador i a l'últim vam anar ampliant l'avantatge. Crec que en ells, a la segona part, se'ls i va notar molt el cansament físic. Vam fer un parcial total de 24 a 39 favorable. Del nostre equip també van acabar expulsats el Nadeu i el Mujal, i tots força carregats de personals. Per la seva banda n'hi van haver quatre que no el van acabar, és a dir, que els aficionats locals tampoc tenien gaires motius per dir que érem uns "guarros".

S'ha de reconèixer que tenen una passada d'instal·lacions.

Dit això només recordar que passat setmana santa ens toca jugar contra el Santa Coloma de Gramanet.