diumenge, 21 de desembre del 2008

BERGA VS CASTELLBISBAL

Avui hem disputat l'ultim partit de la fase prèvia, on ens jugàvem la segona posició, contra el Castellbisbal.

Ha sigut un partit molt igualat, al primer quart hem sortit no gaire segurs i molt fluixos amb defensa i l'hem acabat perdent, però, al segon quart hem apretat més amb defensa, aconseguint doncs arribar a la mitja part amb un resultat de (22-22). Després al tercer quart amb menys nervis i més ganes hem pogut aguantar i acabar el quart molt igualats. L'únic, que als últims minuts de l'últim quart no hem pogut fer-hi res i s'han adelantat 10 punts al marcador. Malgrat tot a falta d'1 minut del final hem reaccionat amb una defensa dura, però ja era massa tard i hem acabat perdent ( 50-61 ).

Malgrat perdre aquest partit no podrem decidir a anar a nivell A1 o nivell A2. Haurem d'anar a nivell A2, però bueno, jugar a nivell A2 també és molt.

I aqui deixem la imatge que ens hem fet al principi del partit.