diumenge, 21 de desembre del 2008

Ens haurem de guanyar les garrofes a l'A2

Mal partit, massa pressió externa ( jo el primer i per això em disculpo ). Només de començar ja ens hem quedat travats fallant coses que altres dies no fallem.
Se que hi ha jugadors dolguts, però s'ha de mirar endavant, la feina que esteu fent us portarà a conquerir fites importants, com a jugadors i com a persones.
Us ho dit moltíssimes vegades, NOMÉS ES TRACTA D'UN JOC i avui aquest joc ens ha girat l'esquena, com ens va donar la cara en altres moments, recordeu Esfèric ?
No vull pas ferir a ningú, ja se que l'experiència a jugar a l'A1 és única i mai més (potser?) tornarà a passar, però com us he dit només en acabar el partit el cor em deia a l'A1 però el cap i crec que la raó a l'A2.
Crec que jugant a l'A2 tots en podrem aprendre més, i quan dic tots vull dir tots, a l'A1 era clar que hauríem de seguir amb el sistema de rotacions que hem portat a terme en aquesta primera fase que no ha estat fàcil, ni per a vosaltres ni per a mi, en l'A2, potser, ens ho podrem plantejar diferent, esprem trobar-nos equips que estaran més al nostre nivell, a l'A1 estan tots molt per sobre, no se si haguéssim aprés res ( crec que perdent de 50 molts partits poc s'aprèn ).
I que carai, no us fa il·lusió intentar quedar primers de grup a l'A2 ?
A mi molta.
Felicitats i a seguir, que esteu treballant molt bé i de ben segur que això tard o d'hora ens donarà el fruit que tots desitgem.